Серија "Курсаџије", као нискобуџетна комедија коју већина људи не сматра уметничким делом, брзо се нашла раме уз раме са светским хит серијама, а на питање "Како и зашто си добио идеју да Курсаџије учиниш једном од најбољих серија свих времена", Врећо је одговорио: 

- Када год некоме предложиш филм, увек се покрене тема о оцени на ИМДБ-у, што је мало снобовски. Ту ми је пала идеја! Сама замисао да поред "Игре престола" стоје Курсаџије ми је била толико смешна да сам морао да покушам - започео је Врећо разговор за наш портал.

Какве су биле реакције људи када се све то одиграло?

- Управо сам после избацивања тог мклима имао највише коментара досад. Све је чак стигло и до људи из ББЦ-а који су желели да направе причу са мном.

Фото: Јутјуб принтскрин/Mario Vrećo

 

Колика је по твом мишљењу моћ интернета и осећаш ли одговорност као јутјубер?

- Друштвене мреже су доминантне или речено сленгом младих - "преузимају". Људи хоће да виде аутентичност! А, да ли осећам одговорност, компликовано је... Јутјуб не мора да нужно лоше утиче на омладину, зависи како га користе. Скоро све што ја знам, научио сам тамо.

Како гледаш на сукобе на Јутјуб сцени, на такозване "ратове" између јутјубера?

- То ми је јако забавно! Очекујем да гледамо и први бокс меч јутјубера - иронично је поручио Врећо.

Он се са својим Јутјуб социолошким експериментима сигурно издваја на овдашњој свени, а какве закључке о вредновању савремених филмова и серија можемо извући из овог његовог потеза, напшите нам у коментарима. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".