Када је љубав у питању, свако од нас има другачије потребе. Неки људи често се заљубе у особе које су старије од њих. Обично верују да их зрелији појединци могу боље разумети и пружити им сигурност. У астрологији се сматра да људи рођени у овим знаковима често бирају старије партнере за брак и везу.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Јарчеви су одговорни и савесни, а посао им је често на првом месту. Потребан им је партнер који то може разумети. Ови су људи одувек били озбиљнији од својих вршњака. Имају снажан осећај одговорности па су увек напорно радили док су се остали забављали. Старији и зрелији партнер може ценити њихову амбициозност и посвећеност послу, пише Индеx.

Бик

Бикови су смирени и сталожени па би волели имати поред себе некога ко им може пружити сигурност. Они су мирни и опуштени људи којима је драже провести угодно вече на каучу него изаћи у ноћни клуб. Зато им често одговара нетко старији ко попут њих воли миран живот без пуно драме и свађа, али испуњен љубави и разумевањем.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Ракови су осетљиви и треба им много пажње и љубави у вези. Иако се воле бринути за друге, и они желе бити мажени и пажени. Сигурност им је најважнија ставка у вези. Ракови често пронађу старијег партнера јер је неко такав обично довољно зрео и сталожен да се може бринути о њиховим емоционалним потребама.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".