Антонела Рокузо изабраница Лионела Месија, званично најбољег фудбалера за 2022. годину, пре неколико дана прославила је свој 35. рођендан, а друштво јој је правила супруга фудбалера Сеска Фабрегаса. 

Како се види на снимку објављеном на друштвеним мрежама, жене фудбалера знају добро да се забављају, а делић свог дружења поделиле су са својим пратиоцима на Инстаграму. 

Многи су се запитали како им није хладно јер су одмах након изласка из врелог базена улетеле право у снег. Фабрегасова изабраница је чак и завршила у снегу након што ју је пријатељски одгурнула Антонела, што је ова са одушевљењем прихватила.

Пријатељство ове две лепотице не треба да чуди јер су њихови изабраници блиски још из младих дана када су играли за млађе категорије Барселоне. Иако их је фудбалска каријера раздвојила, двојица фудбалера су наставили да се друже.

Њихове супруге су такође јако блиске и редовно су виђене заједно, некад са мужевима, а некад као сада саме у проводу. 

Подсетимо, Лионел Меси је синоћ освојио ФИФА награду за најбољег фудбалера на свету, а на свечаној церемонији доделе признања појавио се заједно са супругом Антонелом Рокузо.

Прелепа Аргентинка је у Париз на доделу награда дошла након одмора на коме је била са Данијелом Симан, супругом Сеска Фабрегаса. 

Подсетимо, Меси је био пријатељ са Антонелим рођаком док су били деца, и један од најбољих фудбалера света је заправо упознао љубав свог живота када су имали само пет година. Заљубили су се једно у друго још у детињству.

Фото: Танјуг/АП

 

Фото: Танјуг/АП

 

Супруга Сеска Фабрегаса Данијела је Либанка, а пре романсе са шпанским фудбалером имала је један брак иза себе. Заједно су дуже од деценије, а у брак су ступили 2018. године. Имају троје деце, две ћерке и сина. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".