Мушко лице

Ако сте прво видели мушко лице, то значи да ви живите у садашњости и једва се задржавате на негативним искуствима из прошлости. Живите за тренутак јер је то, по вашем мишљењу, једини начин да се осећате слободно. Ипак, плашите се да покажете своје емоције. Затварате се у себе, то може да направи велику дистанцу између партнера и вас.

Дечак

Ако сте уочили дечака, вероватно сте у души весела особа и волите да будете у близини људи. Не волите да сте у центру пажње, али такође не можете да се не придружите екипи и будете дружељубиви. Ипак, оно што кријете у везама је страх од одрастања. Оно чега се највише плашите, јесте да осетите да вам особа коју волите више није потребна.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Платно

Ако видите платно на ком дечак слика, то значи да волите свог партнера, али да не желите увек да проводите време са њим. Понекад сте срећнији ако останете код куће и размените неколико порука. Оно што кријете у везама је ваша интензивна потреба за временом за себе, због чега се осећате одморно. Плашите се да то признате партнеру, јер се водите теоријом да ће настати проблем.

Две колибе

Ако сте видели две колибе, ви сте осетљиви. Немате проблем да покажете своја осећања, али оно што кријете у односима је директан сукоб. Не волите примедбе, чак и ако је то конструктивна критика, па се самим тим највише плашите да чујете то од партнера.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".