После тврдње такмичара Душана Вукадиновића да је његова менторка  Снежана Ђуришић од његове мајке Нате тражила новац како би прошао у наредни круг, огласила се и певачица Мира Шкорић. 

О певачици су колеге имале само речи хвале:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

- Госпођетина и дама Снежана Ђуришић! Уметник, пријатељ у добру и злу, своје певачко умеће преноси младим талентима - написала је на почетку Мира на друштвеним мрежама.

- Безусловно се даје сваком кандидату годинама уназад. И онда се нашло морално смеће да блати лик и дело 50 година успешне каријере. Престаните са овим срамним линчом, срам вас било - написала је потом Шкорићева.

Фото: Игор Маринковић

 

Душан се, подсетимо, недавно огласио и оплео по "Гранду".

- Мени није тражила паре, директно је тражила мојој мајци. А мени је индиректно тражила. Ја сам наслућивао из њене приче: "Не радим ја ово за џабе", рекла је. Чак и на првом нашен сусрету преко видео позива она рекла: "Ово ти све добијаш бесплатно". Она је рекла: "Први пут је бесплатно" - почео је за "Мондо" Душан, који није могао да каже колико му је тражила Ђуришићка, јер му мајка није конкртетно рекла о којој је цифри реч.

- Не могу да кажем јер ми мајка није рекла колика је цифра, сигурно да је био неки износ. Она је рекла директно мајци да тражи новац. Сад колико је она тражила, стварно не знам колико је она мислила да ћемо јој дати - причао је тад Вукадиновић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда

 

- Када сам се враћао из Београда до Подгорице у возу, ја сам њој послао две поруке за које не знам да ли је видела. А ово што је Саша показао оно је исекао што му је одговарало, где испада да сам написао да сам ја геније за све њих, што није тачно. У поруци стоји да сам ја рекао сам за Марију Шерифовић геније, и при томе стојим и даље, геније сам у сваком смислу, јер она ми никада није дала глас, где сам био добар. Рекао сам да сам за њих геније и увек ћу бити. И за Сашу Поповића сам геније, ево сад кажем. Не могу да будем геније за Снежану Ђуришић, али за неке као Марија Шерифовић ја сам геније. Можда су чули од Снежане па ме нису пустили - рекао је био Душан о осталим члановима жирија.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".