Сваки хороскопски знак има особине које су привлачне другима. Уз Бикове ћете искусити најбоље ствари, док ће вас страствене Шкорпије инспирисати.

Иако врло добро познајемо особине које нас привлаче код других, некад је јако тешко препознати због чега се свиђамо другима.

Фото: Профимедиа

 

 

 

Ован

Овнови су спремни на ризик и не познају досаду. Јако су одважни и ретко кад се боје, што је осталим знаковима врло привлачно.

Бик

Припадници овог знака воле да уживају у животу и да искусе најбоље ствари, па ћете се у близини њих увек добро осећати. Понекад су материјалисти, али увек ће све делити са блиским људима и потрудити се да им ништа не недостаје.

Близанци

Близанци су јако енергични и воле да буду у центру пажње, баш као Лавови. Често су центар забаве, јако су причљиви и смешни, с њима вам никад неће бити досадно.

Рак

Ракови су јако брижни и јако им је важно да се побрину за све које воле. Није их лако освојити, али једном кад вас заволе учиниће све за вас.

 

Фото: Профимедиа

 

Лав

Лавови имају природну харизму и људе привлаче природно. Иако некад могу да се чине егоистичнима, њихова харизма и енергија доносе добро расположење.

Девица

Девице добро читају друге људе, па им се није тешко да се поистовете са њима. Познати су по томе да инспиришу себе и друге да постану бољи. Такође су перфекционисти, па ћете код њих увек видети максималан труд.

Вага

Припадници овог знака јако су одани и људи им верују. Ваге не воле да буду саме, а одлично су друштво и јако одани партнери.

Шкорпија

Шкорпије могу понекад да буду застрашујуће, али неке људе они јако инспиришу јер се уз њих осећају живима. Страствени су у свим животним пољима.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Стрелчеви су познати као јако позитивне особе које могу да вас извуку и из најгорег расположења. Њихова топлина и осмех пун љубави никога не оставља равнодушним.

Јарац

Јарчеви су јако поуздани, па могу да се похвале да им није проблем да буду ту за онога кога воле на дуге стазе.

Водолија

Водолије су јако причљиве и занимљиве. Могу вас лако заинтригирати и задржати ваш фокус дуго, па се у њих можете и лако заљубити.

Риба

Рибе су врло емпатичне и обожавају свој свет маште. Романтичне су и могу да вас разумеју. Врло су привлачне и то им доноси статус једног од омиљених знакова.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".