Неколико пута Ева је истицала да јој је улога мајке у многоме променила живот, ипак, одлучила је да од себе не одустане. Зато је уз напорне тренинге, Ева убрзо након порођаја повратила стару линију и поново понела титулу најсексипилније латиноамериканке у петој деценији.

Фото: Профимедиа

 

 

Бројне фотографије заносног тела Еве Лонгорије преплавиле су "Инстаграм", а  многи су се питали само једно:Како у петој деценији изгледа тако добро?

Евини тренинзи пре свега су фокусирани на вежбе снаге. Ипак, интензивни тренинзи захтевали су да после порођаја Ева промени и начин исхране, па је тада избацила тесто, шећер и алкохол. 

Лепа глумица најчешће једе органске и свеже намирнице, а труди се да јој сви оброци буду поврће богато влакнима попут прокеља, спанаћа и броколија.

 

 

После већине оброка воли да поједе и орахе с јогуртом. Труди се да не конзумира шећер и угљене хидрате, а један дан у недељи одваја за "цхеат" дан када дозволи себи да поједе мало пице или чипса. Каже да слатко не воли па га онда ни не једе.

Ева признаје како би лако могла бити вегетаријанац јер обожава поврће и стално га припрема код куће. Каже како пуно људи ставља поврће или сир у различите сосове, а с обзиром да је љубитељка поврћа које јој је преукусно, она само додаје мало маслиновог уља.

 

 

За доручак најчешће једе кајгану од беланца и свеже воће. За ручак ћуретину или пилетину и поврће кувано на пари.

Као ужину после ручка најчешће једе свежи краставац зачињен соком од лимуна, кришку јабуке са сиром или маслацем од кикирикија, а воли да једе и јогурт од ваниле. За вечеру једе рибу и поврће на пари, а преферира лосос у комбинацији са шпарглом.