Према астролошкињи Лиз Симонс за следећа 3 хороскопска знака март ће бити најсрећнији месец у 2023. години:

Стрелац

Стрелац ће имати срећан низ у марту, јер ће Сатурн бити у Рибама и Стрелац може да користи енергију ове планете. Ово ће бити време да пратите пут ка својој судбини и предузмете кораке који су вам потребни да бисте је испунили. Време је да у марту месецу откријете и истражите своју праву сврху.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Март је најсрећнији месец за Јарчеве у 2023. години. То је зато што ће Плутон коначно напустити Јарца у марту, што ће омогућити онима који су рођени у овом знаку да се осећају лагодније и слободније. Могуће је да су се до овог месеца Јарчеви вероватно осјећали помало на ивици. Међутим, овај терет ће бити скинут у марту, па ће бити много опуштенији.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

За Водолију су најсрећнији знакови у 2023. години фебруар и март из два разлога: Венера ће ући у подручје које јој одговара, а Сатурн ће коначно напустити Водолију и ући у Рибе. Могуће је да ће ова планетарна померања донети велики преокрет за Водолије. Сав напоран рад из последњих неколико година ће се завршити, што омогућава Водолији да се осећа мање ограничено. У овим месецима могући су романтични удварачи, прилике за каријеру и путовања које ће им  постати доступни током овог периода, чак и ако се остваре тек нешто касније током године.

 

Према речима астролошкиње, хороскопски знакови који ће се у марту суочити са изазовима су Рибе. Сатурн ће ограничити способност Риба да иду са током. Ипак, март неће бити лош јер ће вам његови изазови омогућити да научите неке лекције које могу довести до живота какав сте одувек желели.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".