Злочин се, подсетимо, догодио 28. августа 2020, када су се Ненад Д. и Радосављевић сукобили у кафани коју је убијени држао и то наводно због свађе око певачице А. Т.

Након злочина Више јавно тужилаштво у Смедереву је подигло оптужницу против Ненада Д. за кривично дело убиство, а суђење је у току.

- Оптужени бизнисмен се након хапшења бранио ћутањем, уствари, искористио је своје законско право да не говори у тој фази поступка. Међутим, када је почело суђење, бизнисмен је детаљно изнео своју одбрану, где је између осталог навео да није крив, као и да је до несреће дошло случајно - каже извор упознат са случајем и додаје:

- Након што је Ненад Д. изнео одбрану на главном претресу, где није желео да одговара на питања тужиоца, наложено је да се одради машинско вештачење "мерцедеса" којим је жртва прегажена.

Након тог налаза заказују следеће рочиште.

- Истрагом је утврђено да је кобне вечери Ненад Д. имао 1,60 промила алкохола у крви и да је дошао у кафану са певачицом А. Т. и пријатељем. Наводно, бизнисмен је ушао са пријатељем у кафану, док је певачица остала да седи у колима - каже извор и додаје да је сукоб настао након што је убијени узнемиравао певачицу.

- Певачица је окривљеног прво позвала, а затим му послала поруку да јој се Радосављевић набацује и он је љутито одреаговао. Власник кафане их је избацио из објекта, узео лопату и разбио шофершајбну на "мерцедесу".

Окривљени је тада, помахнитао, сео у кола, додао гас и убио Радосављевића на месту.

- Колима је ударио жртву у десну руку и прешао преко њега колима. Том приликом нанео му је тешке телесне повреде, а између осталог сломио му је ребра, карличну кост, срце и плућа су му пукла од силине ударца.

Ненад Д. био је у притвору све до 23. новембра 2021. када му је суд заменио притвор са мером забране напуштања стана уз примену електронског надзора.

(Курир.рс)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".