Дуго је био поуздана замена за Ивицу Драгутиновића и Александра Коларова на левом боку и уписао је 27 наступа за национални тим, а и сада се са осмехом на лицу сећа дружења из тог периода.

- Један од јачих периода. Дођеш на паркинг и док не уђеш у зграду ти потрошиш хиљаду евра. Ту је овај са неким карикатурама, овај хоће да ти сними песму, ја док уђем останем без пара. А онда тек уђеш... То је била спрдња 24 сата - почео је своју причу Обрадовић. 

Млађа екипа репрезентативаца у којој су тада били Антонио Рукавина, Гојко Качар, Зоран Бамби Тошић и Иван Обрадовић се забављала у својим собама, а то се у једном моменту није свидело Немањи Видићу...

Фото: МВ

 

- Ми лудаци не спавамо до 12, то је музика, Бамби дошао и донео неке Долче Габана јакне... Ја се скинуо у гаће и на голо тело обукао. Оно, деведесете... Ја их забављам, они се смеју и само неко лупа. Вида, љут као рис!", присетио се Обрадовић, па наставио:  "Овако је иначе и као тип и као играч на терену незгодан. Дум-дум-дум! "Ало бре!" Тишина, гаси, спавање... Сутрадан идемо сви на прстима, пијемо зелени чај и у једном тренутку ја чујем климу бруји и ја утрчавам у собу и вичем: "Ало бре, мајмуни једни, гаси климу спава Вида!" То је остало, а било је много зезанција - уз осмех се присетио свега Обрадовић. 

Фото: Н. Скендерија

 

Једном приликом је са Видићем седео и за ручком, а тада му је некадашњи штопер Србије открио да је Тотенхем заинтересован за њега. Ипак, није ручак протекао по плану!

- Он ми каже да седнем ту код њега и каже ми да је за мене питао Хари Реднап. Ја сам му интересантан, а он је тада ваљда водио Тотенхем. "Немој да се опустиш, то је само прича, ти ради", каже ми он. Ми клопамо и он каже да је гладан и иде по још. Врати се са пуним тањиром шпагета и ја му кажем "Баш си огладнео?", али они ме доживљавају да ја све спрдам, тако да је било смејање, као ја мангуп Види продао фору. И он ми каже "Момак, по бонтону је забрањено да се гледа у туђи тањир." Ја, испод стола! - испричао је Обрадовић. 

Фото: МВ

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".