Јуче је прославила свој 41. рођендан, а насловом поста на свом Инстаграм профилу, изазвала је бес код пратиоца јер се жали  да јој није лако као самохраној мајци да преживи и да се сналази на разне начине како би дошла до новца, па чак и да продаје интиман садржај на Онли фансу. 

- Одувек сам имала потребу да се правдам да нисам крива. Због многобројних критика, псовки, осуда, често имам ужасну потребу да оправдам себе. Да оголим душу, на своју штету. Лако је нападати жену, мајку, бившу спортисткињу која је достигла највеће успехе у земљи. Која је добила националну пензију! Али није лако све то преживети. Бројне су жене и мајке које се сликају потпуно наге, бројне су мајке које су закопчане до грла, али се дрогирају, туку своју децу, малтретирају све око себе - написала је Милица у својој објави на Инстаграму.

Фпото: АТА имагес

 

Држава је одлучила да спортистима који су освојили медаље на Олимпијским играма, пензију добију са пиних 40 година у износима: злато 166.567 динара, сребро 138.806 и бронза 111.044. С обзиром на то да је Милица као кошаркашки репрезентативац 2016. на Олимпијади у Рио де Жанеиру освојила бронзану медаљу, то значи да она месечно добија пензију од 111.044 динара и свакако финансијски није угрожена, а продаја слика преко Онли фанса јој је додатни приход.

Дабовићка је и сама признала да добија националну пензију у једном интервјуу. 

Поред тога, Милица зарађује и од реклама које објављује на свом Инстаграм профилу, а те цифре крећу се обично од 300 евра па навише.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".