Цеца Ражнатовић не може да дочека рођење другог унука, коме су родитељи већ открили име, а у разговору за 24седам испричала је како мали Жељко схвата долазак брата. То ће у њеној породици свакако бити најрадоснији догађај ове године, али је причала и о новој инвестицији, мушкарцима, Анастасијиној удаји и сестри Лидији.

О новом албуму, каже, не жели више да прича, али је зато о унуку првенцу уз осмех одмах започела причу. На питање колико Жељко схвата да ће њихова породица постати бројнија, каже:

Фото: АТА имагес

 

- Не знам колику свест има, пошто има две и по године, али се радује и ми стално причамо о томе. Претпостављамо да ће бити мало и љубоморе што је природно. Али, Боже мој, навикли смо. Толико деце смо сестра и ја одгајиле и очувале, да нам је све већ познато - истиче Цеца.

Да ли се Богдана брине јер ће имати више обавеза, додаје да њени син Вељко и снаја Богдана имају сву неопходну помоћ.

- Нема зашто да се брине, сви можемо да притекнемо. Сви се радујемо, обе породице су баш пресрећне. 

Снимам из љубави, не због пара

Да се Цеца обезбедила у финансијском смислу прошле и ове године због ангажмана у "Звездама Гранда" и "Цеца шоу", те да не мора више да ради, она каже:

- Не знам ко то прича, али не ради се све из неког финансијског мотива. Радите и зато што уживате у томе, јер вас ментално храни. Мој посао је апсолутно певање, а остало је пропратно.

Фото: АТА имагес

 

На питање како је пристала да сними "Цеца шоу", али и наговори Лидију на то, каже да није много размишљала.

- Пристала сам јер сам схватила да одавно немам никакву приватност, поготово са доласком друштвених мрежа јер је све постало на изволте. Ово бар могу да урадим за љубав својој публици и прикажем реалан живот, без сценарија и фејк приче, баш онакав какав јесте. То је све за оне који желе да виде мој живот мимо камера.

Да ли Лидија има већи ауторитет од ње у кући, певачица истиче да све одлучују заједно и да је тако кроз цео живот.

- Нас две смо одувек биле тандем. Мени је сестра увек била огромна подршка у животу. Моја деца нису имала оца, али су имала две мајке - одговара она, али да ли би било другачије да Цеца није имала судбину да остане рано без супруга, тврди да то ништа не би променило, јер је одувек било тако.

- Када сам се удала за Жељка, она је такође живела са нама и Жељко је од самог упознавања мене схватио колика је то љубав између нас две. Он је обожавао Лидију и нама је то било природно да смо три мускетара - насмејала се Светлана.

Проширује имовину

Лепа вест за Ражнатовиће је да осим што ће проширити породицу, увећаће и имовину ове године.

Певачица је недавно потврдила да планира да купи апартман на Копаонику, а на наше питање да ли се и даље највише исплати инвестирати у некретнине, Цеца је открила:

- Волим да улажем у својој земљи и патриота сам, али нисам неко ни ко неће да купи нешто у инострантсву ако ми се нешто допадне, као што се десило са кућом на Кипру. Нека дестинација у Србији свакако има предност код мене - прича Цеца и додаје да реновирање виле у Аја Напи, за које ће бити задужена њена кума Вики Миљковић, није још почело јер је реч о процедури.

- Не може то преко ноћи. Постоје законске норме које морају да се испуне и сачекају дозволе. Нигде не журимо.

(24седам.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".