Цакана ових дана вредно ради на припреми новог албума - дуплог ЦД-а, где ће један бити са народним изворним песмама, а други са комерцијалним нумерама.

- Издајем дупли албум са народним изворним песмама и новим комерцијалним песмама. Део албума где су изворне песме иде у фонотеку Радио Београда.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је током своје каријере неговала како изворну музику, тако и савременији звук.

- Дефинитивно народ мене препознаје по изворним песмама, али ја сам неко ко може да пева све, али запевам и песме својих колега које су новијег датума.

Певачица често и поносно истиче да потиче из Лепосавића, те сада открива да воли да оде у своје родно место, како би посетила своју мајку.

- Идем често у мој Лепосавић, како бих била са мајком и посветим јој што више пажње. Раније су била и дружења генерално, али сада се свело само на посете свом дому, које користим да будем са својим најмилијима. Тамо у том делу Косова је мирна ситуација и нема никаквих проблема и непријатности.

Фото: АТА имагес

 

Драгица је прокоментарисала и тренутну ситуацију, као и да ли је доживела неку непријатност, приликом уласка у јужну српску покрајну.

- Сада не, али јесам једном давно, о томе су сви писали, али на крају је све испало како треба. То је било у почетку када је КФОР дошао на наше границе. Тада су ми полупали цео ауто, али су ми све и исплатили. Сав тај стрес који сам доживела, то сам им лепо наплатила.

Певачица истиче и да планира да одржи велики концерт у октобру месецу, у Београду.

Комплетан интервју са Цаканом погледајте у видеу испод: