Како јављају британски медији, Џејмс Спејдер (31) приведен је јуче у Пном Пену, а надзорне камере с лица места забележиле су бруталну ликвидацију Србина.

Како се на снимку види, Дачковићу је пришао бели аутомобил "лексус" претходно паркиран испред стамбеног блока, убица је отворио врата па га упуцао из непосредне близине. Дачковић је пао на бетон, где је убрзо преминуо а убица је побегао.

Полиција је објавила и фотографије осумњиченог Бетмена који има тетоважу паука на руци, а нису сигурни у његов прави идентитет, јер је имао низ идентитета које је могао да користи да остане анониман, укључујући Џозефа Сварта, Џејсона Вернацу, Алана Бредлија Вилсона и Џејмса Спејдера.

 

 

У градским криминалним круговима познат је као "Бетмен" због својих тетоважа и тамне одеће.

Убијени Србин родом је Бруса на југу Србије, али у Камбоџи је живео најмање осам година. Нејасно је зашто је убијен, иако се на фотографијама са његових налога на друштвеним мрежама види како Дачковић позира са пиштољима или показује велике гомиле новца.

Фото: принтскрин Фејсбук/Strahinja Dačković

 

У истрази убиства су испитани очевици, али и Дачковићева супруга. Очевици су рекли да су видели Србина како стоји на улазу у зграду сам, а у једном тренутку му је пришао аутомобил, бели "лексус", из ког су испаљена три хица. Језиву сцену убиства видела је Дачковићева супруга, која је, чувши хице и гунгулу, изашла напоље.

Иначе, на друштвеним мрежама Страхиња се хвалио луксузним животом, а готово свака фотографија била је са новцем, пиштољима, пушкама или томпусима, а на једној позира са више од 5.000 евра у кешу.

Фото: принтскрин Фејсбук/Strahinja Dačković

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".