Александра је једном приликом у медијима отворено говорила о почетку њихове везе, а испричала је и како је текло њихово упознавање.

- Не сећам се где смо се упознали, али знам да нас је судбина везала. Пре него што смо почели да се забављамо годинама смо се сретали на разним местима, у пролазу. Виђали смо се и код Брене и Бобе на приватним журкама на којима сам често певала, мада то је све било у пролазу, без званичног упознавања - испричала је Александра једном приликом.

Она је отворено признала да се љубав са Филипом десила на први поглед, али стидљиво открила када се догодио и први пољубац.

Фото: АТА имагес

 

 

- Чим сам га упознала, знала сам да ће то бити љубав за цео живот. Наш први пољубац десио се у мом стану на Вождовцу. Одмах ме је освојио манирима, начином размишљања и ставовима. Још тада сам знала да ћу се удати за њега и да је он прави. Одушевио ме је први пут када је требало да дође код мене. Питао ме је шта ћу да попијем и поједем, да донесе. Ја сам рекла ‘ништа’, јер знате како је у почетку – кад вам се неко свиђа, нити сте гладни, нити сте жедни – казала је она и додала:

- Он је инсистирао да му кажем шта пијем и ја сам рекла да пијем само воду. Он се после појавио код мене са пакетом воде. То ме је купило, тај његов гест, јер сам схватила да обраћа пажњу на оно што причам. Ко би вам донео пакет воде када се подразумева да у кући имате воду - закључила је Прија својевремено.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".