Постоје људи који потпуно изгубе главу када се заљубе. Толико су занесени и опчињени партнером да су спремни да све оставе због њега и следе га на други крај света. Астролози наводе да су људи рођени у овим хороскопским знаковима спремни да учине све зарад љубави.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Кад Ован воли, он воли страствено и целим својим бићем. Заљубљени Овнови спремни су на све због вољене особе. Импулсивни су и увек се поводе за осећајима па ће следити драгога на други крај света ако у том тренутку осјћају да је њихова љубав права, пише Индеx.хр.

Рак

Ракови желеда оснују породицу. Када уђу у везу, за њих је то увек у добру и у злу. Уверени су да могу имати само једну праву љубав у животу па чине све што могу да је никада не изгубе. Улажу цело своје срце и душу у везу, чак и ако то значи да морају своје личне потребе ставити у други план.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Ваге су романтичне и осећајне особе које више од ичега чезну за проналаском своје друге половине. Желе да имају дугу везу пуну љубави и слоге. Учиниће све што могу како би задржале мир у вези, чак и ако то значи опраштање и толерисање партнерових мана.

Рибе

Нежне и брижне Рибе уносе мир и склад у свој дом. Осетљиве су и не могу поднети помисао да нешто у вези пође по злу. Увек настоје да буду савршени партнери па ће учинити све да њихова веза остане стабилна. Није им тешко да поднесужртву у име љубави.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".