ЛАВ

Пред вама је година у којој ће сви напокон препознати колико сте посебни, јединствени и успешни. То је прилика да се успнете на хијерархијској лествици компаније у којој радите, да развијете свој бренд, да постанете видљивији у јавности, да заблистате у пуном сјају. Све што сте улагали у посао претходних година сад доноси обилне резултате. Али немојте да се успавате на ловорикама, наставите да развијате нове визије пословног ширења.

Креативни живот добија нови узлет. И ваша љубавна ситуација добро се развија. Интимне везе постају дубље и комплексније, помажу вам да сазрите. Лавови самци ће схватити шта треба да промене како би нестале препреке у стварању стабилне везе. Од јуна са Венером у ваш живот улазе нове вредности, ваше жеље се мењају, учите шта стварно значи волети себе.

Фото: Профимедиа

 

Кад год осетите несигурност у дељењу емоција и интимних размишљања, имате прилику да преиспитате шта за вас стварно значи повезаност са другом особом. Суочавање с властитим страховима, може још више да вас зближи са партнером, али и са самим собом. Аплауз света и унутрашња снага вас чине моћном и аутентичном особом, преноси "Сенса".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".