Новинарка и водитељка Кристина Раденковић је пре неколико недеља поломила оба ручна зглоба током скијања у Француској, а сада је у новом оглашавању открила да се осећа добро и да јој није била намера да се јавност узнемири.

 

 

Водитељка је навела да се, након прелома оба ручна зглоба током скијања у Француској, опоравља и да се осећа добро, као и да се у медијима појавила нетачна информација да се њено стање искомпликовало због грешке лекара.

- Ја сам током скијања у Француској пала пошто сам остала без снаге. То је могло да ми се деси и код куће. Изгубила сам равнотежу, био је мали нагиб и кренула сам да падам уназад. Подметнула сам руке да не бих сломила карлицу. Одмах сам знала да су обе руке повређене- навела је Кристина за портал РТС.

Додаје како је била одмах превезена у хитну помоћ и да су лекари већ тада изразили сумњу да ће морати да оперише десни зглоб, док је на левом био лакши прелом.

 

 

- Рекли су ми да снимим руку чим будем стигла у Србију. Доктор са Института "Бањица" дао је све од себе да не морамо да оперишемо зглоб. Међутим, после 24 сата, све се вратило у претходно стање и на конзилијумима је одлучено да ипак морам на операцију - рекла је водитељка РТС-ових квизова "Слагалица" и "Стигни ме ако знаш".

Кристина је додала да јој је жао што је информација о њеној повреди узнемирила јавност, па је добила велики број порука подршке.

- Није ми била намера да то оде у јавност, да сам хтела, огласила бих се путем друштвених мрежа - напоменула је Кристина Раденковић па је навела да се сада опоравља и да је захвална својим колегама и пријатељима који су јој се нашли када јој је било тешко и пружили јој подршку.

 

 

- Сада се опорављам. У другој сам трећини опоравка. Захвална сам на великој подршци свих колега са РТС-а. На посао сам долазила уредно, са гипсом. Прсти су ми били покретни, што је лекарима било нарочито важно- рекла је Кристина за портал РТС-а.

Поручује да се, упркос опоравку од повреде, припрема за фестивал "Песма за Евровизију".

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".