Покојни певач Џеј Рамадановски је велики део детињства провео у поправном дому, међутим, није било познато да је управо у тој установи и настао један од његових највећих хитова „Недеља“ уз коју је касније и испраћен на вечни починак.

Песма „Недеља“ је аутобиографска, објављена је 1991. године на албуму „Ко се с нама дружи“, а певач је једном приликом у медијима испричао све о њеном историјату и тужној прошлости у којој је настала.

Фото: Д.Мишић/В.Данилов

 

 

-У то време, кад смо радили Фута и ја, фалио нам је рефрен. За рефрен песме „Недеља“ сам крив ја, испричао сам Марини Туцаковић своју причу из поправног дома. Као клинац, кад сам био добар, давали су ми дозволу да идем кући, а уколико нисам, остајао сам у дому- рекао је он тада и додао:

-Та „Недеља“ говори о мени самом, када нисам добио дозволу да изађем, а Марина је за десет минута написала рефрен- говорио је искрено покојни певач.Подсетимо, Џеј је преминуо 6. децембра 2020 године, а свет је напустио баш у недељу. Његова жеља је била да буде испраћен уз музику, па је двадесет виолина за последње збогом на гробљу засвирало управо песму „Недеља“.

(Гранд)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".