Верује се да интуицију поседује свака особа – свакоме се бар једном у животу десило да неки догађај или ситуацију на неки начин „предосети“.

Ево о коме је реч.

Рак

Овај хороскопски знак је веома осетљив и њихова способност да плачу лако нервира многе, али ово месечево дете је веома осетљиво за околину око себе. Ако неко жели да им се обрати са лошим вестима, могуц́е је да су то осетили пре него што сте им то рекли.

Фото: Профимедиа

 

 

Они су, нажалост или на срец́у, обдарени овом способношц́у да могу да осете нечије емоције из далека пре него што се започне разговор. Они су емпатични према емоцијама и болу других који могу бити веома исцрпљујуц́и за овај хороскопски знак.

Шкорпија

Ово је хороскопски знак са јаким радаром када је у питању откривање лоших вести. За Шкорпије се каже да су деца подземлја. Не могу се преварити. Превише су свесни свог окружења. Они воле да откривају скривене истине.

Фото: Профимедиа

 

 

Вец́ина људи такође сматра да су душе Шкорпиона веома застрашујуц́е. Чак и ако им не кажете да нешто није у реду, они ц́е то осетити и доц́и до корена онога што се дешава. Многима је то узнемиравајуће, али такви су.

Рибе

Људи у знаку Рибе се често сматрају магичним. Њихова владајуц́а планета је Нептун који контролише њихове снове, машту и подсвест. Осец́ају све око себе, што и за њих може бити застрашујуц́е. Они су супер интуитивни и добро повезани са својим окружењем. Претпоставља се да су изгубљени вец́ину времена, али реалност је да су добро свесни шта се дешава и далеко испред вас.

(Крстарица)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".