Осим као изврсног фудбалског стратега који је забележио велике успехе у каријери, љубитељи спорта памтиће га и као ведрог и искреног човека, који је све одушевљавао свјим коментарима.

У прилог томе говори и снимак скривене камера у којој је "новинар" покушао да насамари Ћира, у време када је он као селектор преузео репрезентацију Босне и Херцеговине.

Док се он правио невешт, стално у "интервјуу" понављајући једно те исто питање, Ћиро је испрва достојанствено одговара, али је после неког времена ипак схватио да је вероватно реч о шали. Ипак, најпре је, помисливши да се дечко једноставно није снашао, покушао да му удели очинске, тј. тренерске савете:

- Имам велико задовољство да с тобом причам. Како се ти зовеш? Арнаутовић Речимир? Први интервју имаш? Није ти лако? Али, ето, направио си интервју са мном. Мислим да ћеш морати да се потрудиш. Битно је да си добио могућност. Ја се сад теби обраћам као играчу. Тако ја играчима говорим. Јер, ти си тако млад и згодан дечко. Увек се мораш припремити!

Када је "новинар" почео да га убеђује да се припремио, Ћиро је одговорио:

- Ниси се припремио! Тако си драг дечко. Нећеш проћи! Не понављаш увек иста питања, која ти ја већ одговорим! Уместо да имаш припремљено, ти из пете вадиш питања са првим тренером света! Имам дојам да ме зај**аваш!

- Мртав си озбиљан? - питао је Ћиро уз смех. - Не, не, ти мене зај**аваш! Али, ја сам мангуп!

А када је новинар почео да инсистира да постави још једно питање, а онда изнова поновио исто, Ћиро је реаговао уз смех и сочне псовке.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".