Марија Шерифовић музички таленат наследила је од мајке Верице Ракочевић. Као девојчица маштала је да са њом иде на снимања емисија, али често због обавеза у школи није могла да стигне.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сећам се да је тад био ЗАМ, прво смо ишли у Земун, а ја сам хтела да идем са њом. Некад су се емисије снимале у време школе, друге смене и нисам могла да стигнем итд. Мислим, лепо је данас када видим да сам као дете тамо ишла и гледала све те неке људе, а сад могу да се свађам лепо са њима - рекла је Марија кроз осмех, а Саша Поповић открио је како је протекао њихов први сусрет 1998., када је Марија имала сам 15 година.

Фото: Сарић С.

 

 

- То никад нећу заборавити. Марија је била клинка и Верица је довела на снимање, а у тој емисији је био покојни Шабан Шаулић, Весна Змијанац и сви певачи су долази и пролазили са "Добро вече, директоре". И сад Верица доводи Марију и каже Верица њој "Ово је директор Саша Поповић", а затим мени "Да те упознам, ово је моја Мара", а она мени прође поред мене и само каже "Здраво". Види онако ме је ошамарила, као здраво и журим… И ништа, села поред мене, ја кажем како си, а она гледа и мисли се "Добро, матори шта ме питаш". Била је фрајер од малих ногу и била је џамбаста - испричао је с осмехом Поповић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".