Водитељка "Јутарњег програма" на "Пинку", Деа Ђурђевић, 2019. године доживела је саобраћајку на Дедињу, том приликом имала је тешко оштећење руке коју је откинуо аутобус када је ударио у њу, а онда је уследила велика борба.

Водитељка се сада огласила на свом Инстаграм профилу и истакла је да данас иде на још једну операцију.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

- И након четири године после највеће животне борбе се смејемо. Уз смех и породицу се све преброди. Већ сутра ме чека нови изазов, нова операција. И то ће проћи. Сигурна сам да ће се моје здравствено стање бити још боље након ове интервенције и да ћемо се још више смејати. Сви ми заједно. Верујте у себе и будите храбри. И радујте се сваком новом дану. Видимо се ускоро. Будите ми безбедни - написала је Деа.

Иначе, Деа је на фотографији позирала насмејана са мамом и изабраником Младеном Мијатовићем, а породично су уживали на вечери у једном ресторану и нема сумње да су јој они навећа подршка.

Подсетимо, у великој исповест након тешке несреће Деа Ђурђевић је испричала кроз шта је све прошла.

- Доктори су класификовали моје повреде као ратне. Имала сам откинуту руку, контузију срца и плућа, сломљену карлицу на два места, сломљену кичму, парализу обе ноге и с десне стране дуж целог тела тај велики хематом, пошто ме је тако набио уз зид - навела је тада храбра водитељка у исповести након опоравка и истакла да је имала укупно 21 операцију.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".