Леонардо ДиКаприо никада није излазио са девојком која је прешла 25 лета, што је за њега очито горња старосна граница.

Прошле године Лео је ставио тачку на везу са Камилом Мороне и то непосредно пре њеног 25. рођендана, што је само подгрејало трачеве да су му године код партнерке кључан фактор! Након овог раскида познати заводник виђен је у друштву неколицине дама, али најновија на списку је прилично шокирала јавност.

Фото: Профимедиа

 

Прослављени 48-годишњак наводно се забавља са изралеском манекенком Еден Полани која има свега 19 година! Вест је фрапирала кориснике друштвених мрежа који интезивно коментаришу овај спој и то не похвално.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

Еден је толико млада да је примера ради у току ковид пандемије још увек ишла у средњу школу, а давне 1998. када је лансиран "Титаник", у коме Лео тумачи главну улогу", својим родитељима није била ни у плану, преноси "Информер".

"Кејт Винслет је имала 22 године када је била номинована за Оскара за улогу у Титанику. Била је 3 године старија од тренутне Леове девојке", један је у низу коментара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

"Молим вас да ми неко објасни шта мушкарац близу 50. има заједничко са једном 19-годишњакињом?", "Неко треба да заустави овог човека. Било је смешно, али пре једно 10 девојака", "Ово је на граници педофилије", још су неки од коментара.

ДиКаприо је фотографисан са Еден пре неколико дана на једној холивудској прослави, што је одмах покренуло гласине. Иначе, он се до недавно забављао са 23-годишњим моделом Викторијом Ламас, али пар није виђен заједно још од краја децембра прошле године.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".