Зорана Павић је открила да је пред један од најзначајнијих концерата у каријери који је спремала морала да узме новац на камату јер су јој спонзори отказали сарадњу неколико дана пред сам догађај.

Певачица је у исповести испричала детаље о томе како је у последњи час морала да се снађе да би све протекло како треба, али и да је после секирације која је уследила у тим моментима цену платила здрављем, па се на крају разболела.

Фото: АТА имагес

 

- Морам да будем искрена и кажем да сам се увек мучила око концерата. Кад год сам их правила морала сам да позајмљујем новац, да се сналазим. На крају сам се и разболела. Кад сам правила концерт у Сава центру, где ми је гост био чувени Гага Николић, не знам како сам га преживела. Одустане ми спонзор неколико дана пред концерт, а ја нисам могла да покријем картама све и исплатим 16 сјајних музичара, врхунска светла, озвучење, видео-зидове и све оно што један концерт чини правим. Коштало ме је много, концерт је био сјајан, а све ово ме је коштало здравља - присетила се Зорана, па наставила:

Фото: АТА имагес

 

- Неки људи су ми тек за три месеца платили, а ја сам узела новац на камату да бих могла да исплатим и испоштујем музичаре. Није ми жао, ево претекла сам, па чак и да сам умрла, не би ми било жао. Стално сам се ту мучила, али резултат буде увек такав да се деси концерт за памћење, не у технолошком већ у у емотивном смислу, да бисмо научили да разликујемо уметност од циркуса. Мој други рођендан биће када потпуно рашчистим све репове у животу, укључујући и тај новац. Чиним све да тако буде, имам снагу - рекла је Зорана Павић за "Републику".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".