- Једног дана срела сам бескућника код супермаркета. Понудила сам му новац, али он није хтео да га прихвати. Ушла сам у супермаркет по намирнице, али нисам могла да престанем да мислим на њега. Изашла сам напоље и питала га могу ли му ипак помоћи, рекао је не. Питао ме треба ли ми помоћ око ношења торби до таксија који ме чекао, рекла сам да. Питала сам га да ли жели да му донесем нешто за јело. Било му је непријатно, али је рекао да па смо изашли заједно на вечеру - рекла је Јасмин.

Тврди да су дуго разговарали о његовом животу. Јасмин је одлучила да му купи мобилни телефон како би остали у контакту.

Захвалан што му је Јасмин показала такву великодушност, Макаули јој је написао поруку: "Улепшали сте ми дан, хвала вам пуно на свему, невероватни сте. Не могу да престанем да мислим на вас".

Она му је одговорила: "Не мораш да се захваљујеш, ни ја тебе не могу да избацим из главе".

Потом га је Јасмин питала може ли да га одведе на ручак. После ручка завршили су код ње у кући.

 

 

- Донела сам му нову одећу и рекла му да може да преноћи, али је на крају остао далеко дуже од једне ноћи. Одмах смо се заљубили. Знала сам да је он прави мушкарац за мене. Био је тако добар и фин - каже Јасмин.

Јасмине је открила да су били на више састанака, а он је одлучио мало да поради на свом изгледу. Обријао је браду, добио је нове зубе и почео да ради на новом послу.

 

 

- Од тада се нисмо растали - каже Јасмин. Тврде да су веома срећни, верени су и имају двоје мале деце.

- Драго ми је да су нам се путеви укрстили и верујемо да се све догађа са разлогом. Он ми је учинио живот пуно бољим и не могу да замислим живот без њега.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".