Откако је средином прошле године одјекнула вест да је водитељка упловила у романтичну везу са згодним пилотом, а недуго затим му на плажи једне егзотичне дестинације рекла "да", једна од најпрепознатљивих лица телевизије Пинк напросто блиста и чини се да осмех са њеног лица ништа не може да скине.

Фото: В. Данилов

 

 

Дечко Гордане Узелац, тачније њен вереник Ђорђе, мушкарац је каквог би свака припадница нежнијег пола пожелела за себе, међутим његово срце украла је позната новинарка коју он држи као мало воде на длану и којој се на све начине труди да удовољи.  

Како су у складној емотивној вези већ скоро годину дана, водитељка и овај успешни мушкарац сваки тренутак проводе заједно. У својој љубави уживају максимално, а детаље из њихове свакодневнице међу којима су и путовања којима се пар неретко почасти, Гоца често подели на друштвеним мрежама и обрадује пратиоце.

Управо то је случај и сада, када је објавила фотографију са примамљиве дестинације, далеког Њујорка где је уз вољеног човека одлучила да направи предах и напуни батерије за пословне подухвате који је очекују. Срећни и расположени, дечко Гоце Узелац и новинарка позирали су високо међу облацима, где су се иначе и упознали, како је водитељка открила за "Сторy" прошле године, на једном лету, где јој је као капетан Ђорђе пожелео добродошлицу, а варнице су одмах севнуле.

Фото: Инстаграм принтскрин/gordanauzelac

 

 

- Била је то обострана заљубљеност у тренутку. Знам да је љубав комплексна емоција, осећање препуно различитих нијанси које захтева темељно познавање друге особе, али обоје верујемо да идемо ка томе. Што се више упознајемо, веза међу нама постаје чвршћа - признала је тада Гоца по чијем блиставом осмеху можемо закључити да заиста живи најлепши период живота, те нас не би зачудило да ускоро зазвоне свадбена звона.