Водитељ Славко Белеслин запросио је своју девојку Милијану Радевић и преко Инстаграма обавестио јавност да поново стаје на луди камен и то по други пут.

Он је објавио фотографију руке своје изабранице на којој се сија прстен, док се на столу налазила једна ружа.

- Она хоће..., написао је кратко Славко у опису романтичне фотографије.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Лепота и Здравље

 

 

Водитељ Славко Белеслин био је у дугогодишњем браку са Ивом Шиђанин, а њихов развод није прошао мирно.

Ива је тужила Славка јер је није потписао као коаутора емисије "Шта би после? (Флешбек)", за коју тврди да су је заједно припремали пет година. Прошле године по изласку из суда након једног рочишта навела је да "њихов развод није био леп као што је представљено у медијима".

- Рецимо да сам била обмањивана читавих десет година и то су неке ствари преко којих се не прелази. После свега тога не можете с неким остати у добрим односима, а не пријатељским. Целу ту причу око њега и нашег брака дефинисала бих том реченицом. То није човек с којим једна жена може да остане у браку, а кад је реч о овом пројекту, на ком смо заједно радили пет година, нисам могла да очекујем да он мој рад не признаје. То је сада једино за шта се ја борим - рекла је Ива том приликом за "Курир".

Фото: Јутјуб принтскрин/Блиц

 

 

Подсетимо, Ива и Славко су се развели 2018. године, након шест година брака.

- Кад сам се "женио по новинама" ред је да се у њима и разведем. И да повучем сва моја паметовања о браку, везама и мушко-женским односима. Очигледно нисам никакав експерт, а мислио сам да је за цео живот. Више не постоје наши заједнички снови и планови, али и даље мислим да је Ива предивна жена - рекао је Славко својевремено.

Ива, која је доктор техничких наука, иначе је из Новог Сада, а у брак са Славком ушла је 2012. године. "Оженио сам се из љубави, а за остало ћемо лако!", рекао је Славко 2012. године.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".