Повремено је играо у филмовима и серијама, када му је здравствено стање то допуштало, али с обзиром на то да није у стању да сат и по - два буде физички активан, на позоришну сцену се није враћао.

- Последњих година сам живео, али сам мало и радио, много размишљао, бележио највише поезију, али и прозу. Бавио сам се стварима које ме занимају. Здравље ми је сада много боље, болове у кичми осећам понекад, али су сада подношљиви, могу да функционишем. Доста времена сам провео у природи, на Златибору - открио је глумац.

Гаги Јовановић тренутно са пријатељем, редитељем Василијем Никитовићем, снима филм и серију "Круна".

Фото: АТА имагес

 

 

Ужелео се посла, посебно с људима и у амбијенту који му пријају. Тумачи главну улогу, краља черге Романа, а истиче да га за овај пројекат нико није звао.

- Сам сам се позвао, пошто сам заједно са редитељем више од десет година радио на сценарију. Много смо лутали, написали неколико верзија, и на крају направили музичку бајку са елементима трилера. Желео сам да играм, али ми је ипак најважније што сам успео да остварим велику жељу мог покојног таста Лазара Пујића, оца моје супруге Бранке. Он ми је давно рекао да морам понекад да одиграм неког чергара, музичара Рома. Лазар је преминуо пре две године од короне, а мени је драго што ћу му напокон испунити жељу и одглумити Романа - рекао је глумац.

(Глориа)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".