Глумицу Сању Јовићевић сви су заволели у популарној серији "Будва на пјену од мора". Ипак, иако јој је ова улога донела успех, она се након ње није често појављивала у јавности.

Наиме, глумица Сања Јовићевић се баш у време снимања ове серије и заљубила и одлучила да се бар на неко време посвети породичном животу.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Њено срце је освојио, 20 година старији колега, Бранимир Бане Поповић са којим је глумила у серији, али који је и професор на Факултету драмских уметности на Цетињу где је она и студирала.

- Нас двоје смо прича коју не желим да делим са јавношћу због свог и њеног личног мира - изјавио је глумац пре неколико година.

 

 

Бранимира сви знате из популарне серије "Династија", где игра Бранка Кадића који је заправо српски Блејк Карингтон.

Бранимир је једном приликом истакао да му је велика част што ради на серији која ће имати 220 епизода, али да истовремено трпи његов приватан живот, јер ће неко време бити раздвојен од супруге Сање Јовићевић, такође глумице, и њихове ћерке Софије.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ужасно недостајемо једни другима - признао је недавно за "Блиц" глумац, који ће у српској престоници провести укупно 18 месеци, колико је планирано да траје снимање.

Фото: АТА имагес

 

 

- Циљ је да се један сценарио који је фантастично написан пре 40 и више година поново врати у живот јер је толико генерација прошло, да и оне које су то гледале, су заборавиле. Сећају се неких ликова кроз маглу неког Блејка, Фелон... Међутим, ако имамо један фантастично скрпљен сценарио, зашто да не? Није то први римејк неке добре серије која је била присутна ранијих деценија. То говори да постоји интересовање да урадимо како ми то доживљамо, да се и изразимо и прикујемо људе да гледају наше тумачењеј проблема који су били прустни пре 40 година у Америци. Сада је то део нашег живота, света око нас и ту нема никаквих непознаница - истакао је он том приликом.