Ован и Стрелац

Ован је пун енергије, подиже и има снажну личност. Своје одговорности схватају веома озбиљно и не избегавају сукобе. У браку, Овнови су веома поуздани и можете веровати да ће ствари обавити енергично и са ентузијазмом.

Понекад могу бити толико енергични да ће почети да намећу своја мишљења и уверења свом партнеру. Потребан им је неко ко се не плаши да буде искрен са њима када су напорни, али ко је и даље у стању да покаже захвалност за њихов напоран рад.

Други ватрени знак Стрелац не само да може да прати високу енергију Овна, већ и да буде човек који је потребан Овну. Као и Ован, Стрелац је увек у потрази за следећом великом авантуром. Они су склони ризику и живе да би искусили живот што страственије и слободније. Стрелчев идеалан супружник је независан, забаван и увек вољан да слуша, а Ован се лако обавезује.

Фото: Профимедиа

 

Бик и Рак

Бик је традиционалиста који ће учинити све што је потребно да одржи стабилност и срећу у породици, било да то значи кување, чишћење или стављање циљева у каријери на чекање. Они су нежни и пажљиви, иако понекад сензуално угађају себи.

У браку, Бик ужива у физичким задовољствима и очекује наклоност свог супружника. Бик је у стању да се заиста посвети и погодан је за некога ко је породично оријентисан и емоционално експресиван, две особине које Рак природно оличава.

Раков меки приступ омогућава Бику да се осећа пријатно да буде рањив, док Бикова очигледна лојалност смањује Ракову несигурност.

Близанци и Водолија

Близанци су шармантни и кокетни, што одбија већину људи који траже дугорочан срећан брак. Иако живот са Близанцима може бити пун узбуђења и лепоте, они су познати по бекству ако почну да се осећају оптерећени везом.

На срећу, Водолија је један од најлаганијих хороскопских знакова који никада не чине да се Близанци осећају као да се губе у вези. Водолија има своју независност и цени слободу, са којом се Близанци могу одмах уклопити.

Њихов однос може изгледати плитко онима који су изван њега, али будите сигурни да Близанци и Водолија имају испуњену везу.

Фото: Профимедиа

 

Рак и Шкорпија

Породица је најважнија ствар Раку. Њихови традиционални погледи су оно што их чини тако оданим и добродушним. Ракови имају тенденцију да буду веома емоционално крхки, што их понекад може довести до вербалне агресивности. Најбоље раде са јаким партнерима који могу да им подигну самопоуздање и науче их како да верују, а ту долази Шкорпија.

Волети Шкорпију може бити веома изазовно ако нисте стрпљива особа - на срећу, стрпљење је једна од најцењенијих особина Рака. Шкорпија има тенденцију да буде прилично интензиван и мистериозан знак, али то не одбија интуитивног и мајчинског Рака. Уместо тога, Шкорпијина страст помаже да се Ракова несигурност задржи на одстојању, док је Рак у стању да покаже Шкорпији љубав и сигурност.

Фото: Профимедиа

 

Лав и Вага

Лав ће својим топлим осмехом и шармантним понашањем улепшати сваку просторију у којој се налази. Ово је такође особа којој је стало до јавног имиџа, ​​па ће желети да покажу свог партнера на било који начин. Њихов идеалан партнер биће неко ко је грациозан, отмен и ко им пружа поштовање и дивљење које желе.

Попут Лава, Вага има тенденцију да заузме централно место. Харизматична личност Ваге лако привлачи пријатеље и обожаваоце, што их чини савршеним паром за Лава.

Девица и Јарац

Девица је најповерљивији од свих знакова Зодијака. Они су вредни радници који уживају у продуктивности и цене интелигенцију. Све док је њихов партнер достојан поверења, они ће показати снажну посвећеност својој породици и учинити све што могу да их обезбеде.

Они су по природи конзервативни и њихов идеалан партнер је неко ко није импулсиван и цени поверење исто колико и он, што је улога коју Јарац осећа неприметно. Јарац је веома интелигентан, поуздан и одан хороскопски знак. Логични и утемељени, они се диве Девичиној интелигенцији као што се Девица диви оданости Јарца.

Иако на почетку може изгледати да Девица и Јарац виде брак више као логичан договор него као романтичну везу, запамтите да није љубав оно што чини брак успешним – већ компатибилност, а ово двоје су компатибилни на скоро сваки начин.

Фото: Профимедиа

 

Рибе и Рибе

Брак је за Рибе веома црно-бели концепт. Или су жељни да одмах ускоче или ће одвојити време да тестирају партнера.

Упркос њиховим погледима на брак, Рибе имају идеалистичку личност - понекад толико фантастичну да је једина друга особа која би то могла да разуме друга Риба. Рибе цене своја уверења изнад свега и важно им је да њихов партнер не угрожава та уверења.