Синиша Михајловић нас је напустио крајем прошле године након дуге и тешке болести.

Да би присуствовали мечу Црвене Звезде и Војводине, у Београд је дошао Дражен Михајловић са својом породицом, али и синовима Синише Михајловића, Душаном и Николасом.

Брат легендарног фудбалера, Дражен Михајловић, укључио се раније путем видео-линка у емисију "Кец на једанаест" на К1 телевизији и позвао све да дођу на Маракану и опросте се од Михе који је исписао странице историје овог спорта.

Фото: Инстаграм принтскрин/dusanmiha88

 

 

- Судбина је тако хтела да та утакмица буде између његова два тима, "Звезде" и "Војводине". Његова последња опроштајна утакмица била је 2007. године у Новом Саду на стадиону "Карађорђе", а ево сада ова опроштајна утакмица која обележава њега и његов живот биће на "Маракани". Овом приликом бих позвао све оне који су га волели и поштовали, због свега што је учинио у животу, да се достојно и ми у Србији опростимо од њега - рекао је Дражен.

- Морам да искористим прилику да се још једном захвалим његовој супрузи Аријани за све што је учинила за све ове године док је био у болници. Она је сваки дан провела уз његов кревет. То може само неко ко некога искрено воли. Изабрао је праву жену. Она је једна дивна мајка, дивна супруга је била, само речи хвале имам за њу.

Фото: Профимедиа

 

Михајловићев брат открио је и зашто Михина супруга Аријана и ћерке Вирџинија и Викторија нису дошле у Србију да присуствују овом догађају.

- Бићу на утакмици заједно са два Синишина сина, Душаном и Николасом. Нажалост Викторија и Вирџинија, Мирослав и супруга Аријана не могу да дођу због неких својих обавеза - рекао је Дражен.