Катарина Грујић откако се удала за фудбалера Марка Гобељића постала је друга особа, а и језик јој је постао оштрији. Тако је сада брутално оплела по проституткама, те рекла да је нервирају зато што се представљају као певачице.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, Каћа је осула паљбу по девојкама које се баве најстаријим занатом, а мувају се по естради као неке певачице, па признала да је ужасава "титула" жена фудбалера.

- Свуда постоје предрасуде, па и код певачица. Поготово у овом мом занимању постоје особе које нису певачице, а представљају се да јесу, а баве се на пример проституцијом. Тај занат увек воле да мешају с певачким - каже Каћа за Свет и додаје да није једна од оних која се удала због пара, већ због праве љубави:

- Жене које су се удале због новца и титула стављају се у исти кош с дивним, поштеним девојкама и женама које су се удале из љубави. Раније, док сам била млађа и док ме је све нервирало, хтела сам да се свађам, али после 12 година у јавности сам сазрела и ништа ме не тангира.

 

 

Након тога Грујићка је рекла да она нема конкуренцију на естради, те објаснила да је сваки певач индивидуа за себе.

- Немам конкуренцију зато што мислим да је свако уникатан на свој начин. Не могу ја да се поредим са Пријовићком, не може ни она са мном. Исто тако и с осталим колегиницама, свака је јединствена на свој начин. Не личим ни на кога - рекла је певачица, па признала да себе више не види у ријалити-форматима:

- Не постоји уговор нити хонорар на који бих у овом тренутку пристала и потписала. Мени је учешће у ријалитију много помогло у смислу препознатљивости и популарности и тада ми је све требало. Данас ми не треба.

Фото: АТА имагес

 

 

Волела бих да родим тројке

Каћа не крије да ужива у улози мајке, те каже да једва чека да прошири породицу:

- Волела бих да имамо још двоје деце, а можда и близанце. Мој брат их има, тако да генетски постоји могућност да ми се то деси, могу и тројке, зашто да не. Али тада би Маркови и моји родитељи морали да прискачу у помоћ.