Ипак, има и оних који су се много пута запитали какав је њен приватни живот о коме певачица ретко прича.

Како је недавно истакла чланови њене породице не воле да се експонирају с обзиром на то да сматрају да је на њој да буде пред објективима, али је решила да своју љубавну причу са садашњим супругом први пут исприча баш до детаља.

- То је било време бомбардовања и позове мене један газда да певам, ја кажем, ма човече видиш да је бомбардовање, ја са мајком, братаницом и снајом једина возим, али не смем да се удаљавам од куће. И каже он, па ајде дођи побогу жено пет подина је трајао рат у Босни, а у Србији се нормално певало. Била Стоја, била Јана, моја другарица је правила свадбу у једном локалу код Модриче, баш те вечери и таман ја рекох идем код ње на свадбу да је изненадим јер ме сигурно не очекује због целокупне ситуације, а то ми је била баш добра пријатељица из кафанских дана - почела је причу Ћана, па у даху наставила:

Фото: АТА имагес

 

- И кренемо моја братаница и ја на ту свадбу кад оно иде неки ауто па нас обиђе па стане, па аблендује, ја се питам који су ово лудаци, а мојој братаници било симпаотично имала је тад само петнаест година. У једном моменту ми смо тражили неку цвећару, а нас обиђу па стану, па под ручном, па опет за нама. Ја стала да питам неку госпођу за цвећару кад он изађе из кола каже јој „Госпођо ви сте слободни, ја ћу да јој објасним“, ја сам се заледила. Њих двојица су изашли из кола, високи крупни и ја када хоћу да сакријем идентитет представим се као Станојка јер су ме сви знали као Ћану. Међутим, ја сам ваљда од тог шока рекла Ћана и мој супруг садашњи тад мени каже „Чекај бре је л’ то она Ћана Надам ти се?“. Одмах сам била некако свађалачки настројена и одбрусила сам му! Он мени објасни да су мислили да смо ми неке Мађарице које беже од бомби и оправда се да су претерали. Каже он мени да је видео рекламу да ја то вече певам, мада уопште ми није оставио утисак неки, молила сам Бога да не дођу на наступ јер ми се ни он ни његов другар нису допали - испричала је певачица.

Фото: АТА имагес

 

Судбински тренутак Ћана и данас памти и то до сваког детаља. Њен садашњи супруг је ушетао у локал у ком је певала што је певачицу потпуно шокирало те је помно пратила са ким ће се поздравити будући да је све људе у том локалу познавала.

- Видим ја здраве се они са газдом и ја га питам одакле их зна, међутим он их је нахвалио. Мени је некако деловало да је са оне стране закона, а заправо није, и тако је кренуло дружење и ето - присетила се певачица са осмехом.

(Гранд онлајн)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".