Атрактивна фудбалерка Астон Виле Алиша Леман постала је најпраћенији спортиста из Швајцарске на друштвеној мрежи Инстаграм. 

Леманова на овој платформи броји 11,4 милиона пратилаца и на тај начин је престигла прослављеног швајцарског тенисера Роџера Федерера кога на Инстаграму прати 11,2 милиона људи. 

Ова 24-годишњакиња важи за једну од најлепших и најзгоднијих фудбалерки на свету, те не чуди што је прати оволики број људи. 

Ипак, људима је занимљивији њен живот ван терена, него њена фудбалска каријера. 

Фото: Профимедиа

 

Недавно је њен приватни живот испуњавао насловне странице жуте штампе у Великој Британији. Леманова, која се до недавно отворено идентификовала као лезбејка, пре нешто више од годину дана упловила је у романтичну везу са фудбалером Астон Виле Дагласом Луизом. 

Британски медији су их прогласили за најзгоднији фудбалски пар, али њихова љубав није потрајала превише. Они су раскинули крајем прошле године, а наводни разлог било је негодовање фудбалера због њене одлуке да се слика за један магазин, писао је британски Сан.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Леманова се сада отворено изјашњава као бисексуалка, а пре Луиза, она је била у вези са својом саиграчицом из репрезентације Рамоном Бахман.

Фото: Профимедиа

 

Алиша Леман наступа за енглески тим Астон Вила, а игра на позицији нападача. За екипу са Вила парка уписала је 32 наступа, а три пута се уписала у листу стрелаца. 

Каријеру је почела у швајцарском Фрауен, женском тиму Јанг Бојска, а играла још и за Вест Хем и Евертон.

За први тим репрезентације Швајцарске уписала је 34 наступа на којима је постигла седам голова. 

Фото: Профимедиа

 

Погледајте како изгледа атрактивна фудбалерка и зашто је на Инстаграму прати оволики број људи:

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @relev.ent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".