Данас их зна свако ко живи у Србији, нижу пословне успехе и многима су идоли, али није одувек било тако.

- Имамо мноштво наших познатих личности који су имали потпуно друга занимања пре него што су постали познати. Не знам да ли је неко знао, Констракта је прво прала чаше, па је онда била секретарица у школи енглеског језика. Мирослав Илић је рекао да му је певање био хоби, зато што је студирао ЕТФ и да је певањем случајно почео да се бави - рекао је Милош Турински, менаџер, гостујући на Прва ТВ.

Фото: АТА имагес

 

Деки Пантелић је данас познато ТВ лице, али водитељ је био возач пре него што је стао пред камере. Такође је радио и у пекари.

Фото: Петар Милошевић

- Није ми проблем да било шта радим, не стидим се ниједног посла, а моја супруга зна да ми каже да наша породица никада неће бити гладна - изјавио је водитељ.

Милан Станковић се прославио након аудиције у „Звездама Гранда“, а пре тога је био омиљени медицински техничар. Радио је на одељењу дијализе у Обреновцу.

Фото: АТА имагес

 

Момчило Бајагић Бајага има чувену изјаву о свом необичном послићу у младости.

- Рецимо, још када сам био први разред гимназије, имали смо неке бендове који су били, како бих рекао, непрофитабилни и сећам се да смо купили ону вештачку кинеску свилу, да смо је фарбали у црно и продавали у Кнез Михаиловој као ешарпе. Те ешарпе су изгледале феноменално када се офарбају и када се испеглају, али чим их ставиш, то се изгужва и не личи ни на шта - рекао је.

Фото: Н. Фифић

 

Емина Јаховић данас је често на телевизији, а тако је и почела да се бави јавним послом – али не као певачица. Наиме, она је неко време водила временску прогнозу у Новом Пазару, на телевизији чија је власница била певачица Елма.

Фото: АТА имагес

 

Лепа Брена и Ана Штајдохар су повезане на невероватан начин – управо Брениним првим послом. Пре огромне славе, Брена је била бебиситерка, а чувала је управо бебу Ану.

Глумац Андрија Милошевић такође је зарађивао на необичан начин. Кад је похађао школу у Подгорици, након што је „попустио“, нашао је занимљив начин да заради за храну.

Фото: АТА имагес

 

- Тада сам радио као колпортер, продавао сам популарне новине “Подгорички графити”. Радио сам то са друговима, чак смо по становима ишли. Тако смо мало зарађивали, за бурек углавном - открио је.

Иван Ивановић је данас велико водитељско име, а некада је радио у обезбеђењу. Чак је био ангажован од стране тадашњег амбасадора САД у Србији, Вилијама Монтгомерија. Чувени квиз „Кеш такси“ био је његов почетак ка успону.

Фото: В. Данилов

 

Глумица Мина Лазаревић и певачица Ана Станић пре својих блиставих каријера зарађивале су на сличан начин – држећи часове.

Ана је одлично познавала латински језик, па је и другима помагала да га савладају – а Мина је била мајсторица у солвеђу и клавиру.

Фото: В. Данилов

 

- Пошто сам била супер ђак, држала сам часове латинског једном момку који је у првом разреду гимназије пао на поправни. Часове сам му држала током летњег распуста између мог трећег и четвртог разреда - открила је певачица.

А Мина је друге музички обучавала већ са 14 година.

- Имала сам своје методе како да их научим, ја сам руска клавирска школа, а њихов мото је бесомучно понављање - изјавила је.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".