Публика је верно пратила како ће се расплести љубавни троугао Костадина Кокана Продановића, Миће и Бисе, а Мића је посебно остао упамћен као нека врста пробисвета, коцкара и швалера, који од Бисе стално одлази, али јој се и враћа.

Фото: Јутјуб принтскрин/Sve i svasta

 

Глумац Раде Марјановић завршио је Позоришну академију у Београду, а позоришној публици познат је по разним улогама у "Атељеу 212", "Народном позоришту", "Позоришту на Теразијама"...

Широку популарност стекао је тумачећи епизодне и упечатљиве улоге у серијама Синише Павића, попут "Бољег живота", "Породичног блага", "Стижу долари", "Бела лађа", "Јунаци нашег доба".

Фото: Јутјуб принтскрин/Sve i svasta

 

Од ове године именован је за вршиоца дужности директора "Позоришта на Теразијама", а можемо га видети и у новој комедији "Лако је Ралету".

Како је истакао на РТС-у, за "Позориште на Теразијама" има велике планове.

Како се глумац дуго није појављивао у јавности, многи су коментарисали да се Раде Марјановић променио до готово до непрепознатљивости.

Фото: Јутјуб принтскрин/Sve i svasta

 

Глумац је увелико загазио у осму деценију живота, а многи се питају када је пре прошло време од заводника Миће до улоге родитеља у новијим серијама.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".