Полиција ширег подручја Манчестера потврдила је да је Британско краљевско тужилаштво другог фебруара обуставило истрагу против нападача Јунајтеда по свим тачкама.

- Имајући у виду велико интересовање јавности у овом случају, одлучили смо да објавимо да је процес против 21-годишњег мушкарца, који је започео у јануару прошле године, окончан - навели су из Полиције Великог Манчестера (ГМП) и додали да се више неће оглашавати.

Ипак, истакли су да ће и у будућности бити посвећени истраживању сваког потенцијалног насиља над женама.

- Ако сте жртва насиља или сумњате да бисте то ускоро могли да постанете, нека вас овај случај не обесхрабри у тражењу помоћи - поручили су из ГМП.

Фото: Танјуг/АП

 

Гринвуд је у проблеме са законом дошао због наводног систематског силовања и малтретирања бивше девојке у периоду од новембра 2018. до прошле године. Све је почело када је она на друштвеним мрежама објавила снимке и фотографије наводног насиља, што је резултирало хапшењем Гринвуда.

Истог дана, играча је суспендовао Манчестер јунајтедд, због чега је он изгубио плату и право на тренинг, као и место у репрезентацији Енглеске у коју се баш у то веме пробио.

Гринвуд је остао и без  спонзора, а како ће се даље одвијати његова каријера тешко је предвидети с обзиром на све што се дешавало последњих месеци.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".