Ифете Долгод из Зенице је испричала да ју је у 27. години задесила велика трагедија, у којој је остала без целе породице.

- До 15. године сам имала срећно детињство и у нашој кући је увек била радост и музика. А онда су моји брат и сестра страдали у саобраћајној несрећи - с кнедлом у грлу присетила се некадашња такмичарка.

Каже да се тада сва туга овога света сручила у њен дом, а да су јој брат и сестра највише недостајали током празника док је са родитељима најрадосније дане чекала у огромом болу и патњи.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Nikad nije kasno

 

 

- То је била велика туга коју вам не могу ни објаснити, ни описати, а најтеже је било гледати родитеље како пате за својом децом. Искрено, плашила сам се да и њих не изгубим, али и то се брзо десило. Отац ми је после две године погинуо у рату, а убрзо сам остала и без мајке - причла је Ифета која је као девојчурак доживела да остане без иког свог.

– То су за мене тешка и болна сећања. Ја сам родитеље, брата и сестру урезала у срце и о њима више не причам. Не бих могла да живим од сећања на те трагичне догађаје, само лепих ствари се сећам - признаје Ифета и додаје да је утеху нашла тек када се удала и добила сина и ћерку који су пробудили нову радост у њеном животу.

(Гранд онлине)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".