Аница Добра је већ годинама једна од наших најлепших и најбољих глумица. Публика је заволела још од њеног дебија у краткометражном филму Пера Панкер средином осамдесетих, а након тога је свој велики таленат доказала и као певачица у филму Балкан експрес, Црном бомбардеру и многим другим остварењима.

Фото: Александар Стојановић

 

 

Многи не знају да од деведестих година лепа глумица снима у филмове за немачко тржиште, где је глумила у више од 80 остварења.

Аница има ћерку Мину Совтић која је одлучила да крене маминим стопама. Имали смо прилике да је гледамо у серији Жигосани у рекету, а прошле године десио се и један јако битан догађај за целу њихову породицу. Мина је стала на "луди камен" са својим партнером Луком, а црквено венчање одржало се у цкрви Ружица на Калемегдану.

Аница и поред тога што ускоро улази у седму деценију живота успешно пркоси годинама и изгледа знатно млађе него што јој то пише у крштеници.

Фото: В. Данилов

 

 

Сигурно да су делом за њен перФектан изглед у тим годинама залужни и гени, међутим Аница је сада открила и који здрав напитак користи увек кад снима неке пројекте.

- Пет пута годишње пијем чај од свежег ђумбира, а када снимам, он је обавезан сваког дана. У велики термос убацим мало лимуна или меда, и у сваком тренутку је поред мене. Обично „сабијем“ две литре – открила је популарна глумица, а преноси магазин Хелло.

Чај од ђумбира је напитак који се већ вековима сврстава међу најздравија пића и нуди бројне благодети за ваш организам. Садржи доста витамина Ц, као и витамин Б, магнезијум, гвожђе, калцијум, калијум, натријум и фосфор.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/GST Kitchen - Recipes for Happiness

 

 

Овај напитак вам може помоћи да се изборите са бројним тегобама са којима се ваш организам може суочити. На првом месту је то што чисти организам и подстиче добар рад пробаве, али он се сматра и као добар лек против грипа и прехладе.

Уз све то ђумбир побољшава циркулацију, смањује ризик од срчаног удара, ублажава стање мучнине, а и отежава килограмима да се залепе на вас. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".