Милена Павловић Чучиловић глумила је у преко 30 телевизијских остварења, а публика ју је упамтила и заволела већ на самом почетку каријере, играјући Марину у филму "Ми нисмо анђели".

Након што се прославила као чувена Марина, лепу глумицу публика је имала прилике да види у још неколико култних филмова и серија, као што су: "Лепа села лепо горе", "Село гори, а баба се чешља", "Три палме за две битанге и рибицу", "Отворена врата", "Мој рођак са села"...

Фото: Јутјуб принтскрин/Senka Lolic

 

 

Милена више од две деценије ужива у хармоничном браку и љубави са колегом Миланом Чучиловићем којег публика зна по једној од првих улога у серији "Горе доле“. Након ове серије гледали смо га у позоришту, али сви га памте по улози доктора у серији "Село гори, а баба се чешља".

- Уживам када ме Милан засмејава. Волимњегова лепа изненађења, у томе је сјајан. Треба изјављивати љубав, слати пољупце, писати љубавне поруке, као и оне извињења, плесати уз лепу музику, смејати се. Често се све петоро загрлимо, скакућемо у групи, говоримо "ђики-ђики" и онда се цмачемо, То увек помаже - рекла је Марина једном приликом.

 
 

Фото: Петар Милошевић

 

 

Глумачки пар упознао се на једној представи и врло брзо се заљубили. Имају троје деце, а Чучиловић је једном приликом открио да би желео и четврто.

- Милена и ја смо желели троје деце. Некада и сада маштам о четвртом, али то је у домену научне фантастике - причао је глумац.

Драмски умтенци се труде да свој приватни живот држе далеко од очију јавности и да се не експонирају.

Фото: Принтскрин/ Jutarnji Program TV HAPPY

 

 

Њихова љубавна прича почела је пре више од две деценије када су се први пут пољубили на сцени Београдског драмског позоришта, у коме глумица ради.

Милена је, иначе, ћерка легендарног писца Живојина Павловића, данас је гледамо у серији "Клан", као и "Азбука нашег доба", а током година се доста променила.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".