Светски позната Ванга у својим коренима има унуку, певачицу која је својевремено причала о сродству са видовњакињом.

У питању је певачица Данијела Вранић, која се дуго борила са разним приватним проблемима, а пре неколико година се вратила на естраду, па је том приликом испричала све о баба Ванги. 

- Она је могла да предвиди кад ће се десити неке радикалне ствари, али је ми нисмо доживљавали на такав начин. Тату сам стално запиткивала да ми каже да ли је можда бака нешто рекла за нас, а он нам је у шали увек говорио само то да ћемо моја сестра и ја бити срећне. Заправо, ми и јесмо срећне. Иначе, тата је тај који је побијао све што је бака говорила и није веровао, иако је она погађала. Свакако о њој не причамо као о пророчици - истиче Данијела, која је, иако јој Ванга није рођена бака, убеђена у то да је баш од ње наследила снажну интуицију.

Фото: Јутјуб принтскрин/history

 

- Раније сам могла да предосетим неке ствари. Дефинитивно имам јаку интуицију, толико да се моје другарице често зачуде колико је изражена. То ми много значи у мом послу, јер увек знам да ли ће нешто бити у реду или не. Ипак, нисам никад хтела преозбиљно да причам о томе - каже певачица и открива колико је била блиска са баба Вангом.

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/history

 

- Чувала је мене и сестру кад смо биле мале, али се не сећам много тога. За нас је била само наша бака и ништа више. Гајимо само љубав према њој и поносна сам на њу као на баку, а не као на пророчицу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".