Лепа глумица више од две деценије ужива у љубави са колегом Миланом Чучиловићем којег публика памти по једној од првих улога у серији "Горе доле“. Након ове серије гледали смо га у позоришту, али и у серији "Село гори, а баба се чешља".

Глумачки пар има троје деце, а за две деценије колико су у браку у јавности се стално спекулисало да је љубав пукла, те да ће се ускоро развести. Милена би одмах јавно демнатовала те наводе, док се њен супруг никада није оглашавао на ту тему.

- Не растајемо се. Имали смо мањих трзавица и сад је све у реду - изјавила је Милена пре неколико година када се први пут прочула вест о наводном разводу, па додала:

Фото: В. Данилов

 

- То је све периодично, обоје смо индивидуалци, људи нас посматрају и одвојено и спојено. Свако има и своју каријеру, чак и другачији однос према позоришту и глуми. Он и кум Дејан Матић Мата увек седе пред телевизором, док ја више волим да време проводим у гардероби. Милан и многи други не понављају текст пре представе, ја то чиним и по три дана пре изласка на сцену.

Драмски умтенции се труде да свој приватни живот држе далеко од очију јавности и да се не експонирају, а у једном од интервјуа дотакли су се свог односа.

- Уживам када ме Милан засмејава. Волим његова лепа изненађења, у томе је сјајан. Треба изјављивати љубав, слати пољупце, писати љубавне поруке, као и оне извињења, плесати уз лепу музику, смејати се. Често се нас петоро загрлимо, скакућемо у групи, говоримо ђики-ђики и онда се цмачемо. То увек помаже - рекла је глумица.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Милан је једном приликом изјавио да обожава децу и да би волео да има још више са Миленом.

- И сада понекад маштамо да добијемо четврто, али то је стварно у домену научне фантастике. Када би само могло боље да се живи у Србији, онда бисмо проширили породицу - рекао је глумац.

Њихова љубавна прича почела је пре више од две деценије када су се први пут пољубили на сцени Београдског драмског позоришта, у коме глумица ради.

Подећамо, Милена је ћерка легендарног писца Живојина Павловића.

У домаће биоскопе крајем године стигао је филм "Траг дивљачи", редитеља Ненада Павловића, у ком једну од улога игра управо Милена Павловић.

Обоје су наследници чувеног књижевног и филмског аутора Живојина Павловића, по чијим је мотивима прозе и настао овај сценарио.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".