Многи људи размишљају о својим сновима да би боље разумели  осећања у будном животу. Многи снови нису пријатни, па нам и на јави изазивају непријатна осећања. Једни од њих су свакако снови у којима варамо партнера.

Снови у којима варате свог партнера могу да учине да се људи осећају кривим и збуњеним. Многи се питају: "Ако сам срећан у својој вези, зашто ми ум лута да будем са другима?" Ово је размно питање, али стварност је мало сложенија него што се чини.

Фото: Профимедиа

 

Сањати о варању не значи да ћете варати или да то желите. Постоји неколико разлога зашто се овај сан можда појавио. Понекад се снови о превари јављају због нечега што осећате да вам недостаје у вашој тренутној вези. Ако се осећате удаљено од партнера, то се може манифестовати на овај начин у вашим сновима. Ако сте варали у прошлости, то може указивати на то да имате преосталу кривицу.

Са друге стране, ако сте били преварени у прошлости, сан да варате може значити да се плашите да ће се то поновити. Такође је врло вероватно да овај сан уопште нема никакве везе са вашим партнером или вашим љубавним животом. Уобичајено је да снови заправо буду метафоре уместо да се директно односе на ваш живот.

Фото: Профимедиа

 

Сан да варате садашњег партнера са некадашњим партнером не значи да имате било какву жељу да то и урадите. Ако се сан односи на тренутну везу, вероватно је да је ваш сан ту да помогне да она постане боља, а не гора.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".