Слободан и Јелена имају четворо деце Василија Вида, Танасија и Озрена и ћерку Зарију, док из претходног брака има још два сина Николу и Љубомира. Интересантан је податак да Ћустићев најстарији син има 41 годину а најмлађи три и по.

Овај пар је доказ да су деца највеће благо у животу, а Јелена је поделила са јавности искуство порођаја код куће. Она је желела да се код куће породи са првим дететом, али није имала довољно храбрости. Други пут је била храбрија, а како каже, муж је пресекао врпцу а старији син је све гледао:  

-Порођај код куће планирала сам још са Василијем, али нисам имала храбрости. Сада ми је криво што то нисам урадила. Кад сам се порађала са Заријом, нимало се нисам плашила. Мали Танасије је спавао, а старији Василије је желео да гледа тај величанствени чин. Бабица Дивна, која је специјализована за порођаје код куће била је одушевљена мојом смиреношћу. Када је пупчана врпца престала да пулсира, мој супруг ју је свечано пресекао – рекла је глумчева супруга, а потом описала до детаља дан који ће памтити целог живота.

– Све је протекло у најбољем реду и чим сам се породила, беба ми је била на грудима и после четири минута је почела да сиса. Бабица је погледала бебу и установила да је све у реду. Мене није прегледала јер нисам имала никакву рану, па није ни било потребе. Два сата после порођаја прала сам судове. Комшиница која нам је стигла у посету није могла да верује шта радим. Породила сам се и живот се одмах наставио – преноси "Хелло".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".