Његова оаза мира налази се ван Београда, али широј јавности није позната тачна локација његове "брвнаре".

Водитељ је уложио пуно труда у своју кућу, која је бег од београдске гужве, а када у њој борави, његови верни пси, му праве друштво.

Такође, судећи по фотографијама са друштвених мрежа, Мемедовић сваки већи празник обележава управо далеко и изолован од свих.

Фото: Инстаграм принтскрин/jovanmemedovic

 

Овај дом у природи сав је у дрвету, а у унутрашњости могу се пронаћи разни корисни алати, попут пећи и секира, које омогућавају лакши рад око саме куће и цепање дрва за потпалу. На зидовима се налазе успомене настале приликом снимања емисија "Сасвим природно" , које Мемедовића чине изузетно поносним.

Фото: Инстаграм принтскрин/jovanmemedovic

 

Када борави у овој брвнари, водитељ неретко воли да ужива у некој доброј књизи, те их се може наћи прегршт у његовој колекцији.

Фото: Инстаграм принтскрин/jovanmemedovic

 

Спољашност куће није откривена за јавност, али Мемедовићеви верни пратиоци са "Инстаграма" запазили су пространо двориште, које током топлијег времена обилује зеленилом и дрвећем.

Водитељ је обезбедио и  кутак за своје верне псе, те и они имају своје "парче" у викендици за уживање, а познато је да Мемедовић обожава животиње, нарочито своје, за које каже да су његови верни пријатељи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".