Војислав Коштуница, некадашњи лидер ДОС-а и касније ДСС-а, венчао се почетком 2018. године са књижевницом Љиљаном Лазаревић.  

Његова прва супруга Зорица Радовић преминула је у априлу 2015. године. Коштуница је три године живео повучено као удовац. Међутим, то се променило када је одлучио да стане на луди камен са старом познаницом Љиљаном.

Церемонија је била тајна у толикој мери да ни најблажи сарадници бившег председника нису знали да се оженио. Грађанско венчање одржано је у општини Стари Град.

Фото: Фејсбук

 

 

Његова изабраница, Љиљана иначе је писац. Њихово дружење интензивирало се отприлике годину дана после Зоричине смрти. Везују их слична интересовања, љубав према књизи и усамљеност. Временом су се зближили и одлучили да обаве грађанско венчање. Проводе миран, пензионерски живот у његовом стану на Дорћолу.

Иако се ни једног тренутка није скривао од очију јавности, брак са Љиљаном од почетка протиче у повучености. Вест о његовом другом браку била је медијски пропраћена али без икаквог већег интересовања. Изненађене су биле само његове старе партијске колеге које није обавестио и који су за његово венчање сазнали из медија.

Фото: Фејсбук

 

 

После повлачења из политике у неколико наврата је наглашавао да му је потребан мир и то је пронашао у садашњој супрузи, а брак са њом по свему судећи још чвршће га је везао у одлуци да се заувек повуче из политике.

Медији су га пре пар година снимили како без обезбеђења шета Студентским парком у центру Београда у друштву једне шармантне даме. И тада су се подгрејале чаршијске приче да је некадашњи председник ДСС поново нашао сродну душу. Коштуница, међутим, тада није желео да открије ко је госпођа. Међутим, испоставило се да се ради управо о госпођи Љиљани.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".