Анђела је у петој сезони ријалитија била у вези са цимером Матијом Матијевићем, који је дупло млађи од садашњег партнера Звездана. Анђелин избор и понашање изненадили су многе пратиоце. Нико није могао ни да помисли да ће се упустити у љубавни и сексуални однос са Звезданом Славнићем који је у ријалити ушао као заузет мушкарац.

 

 

Ипак, према изјавама извора блиском фризерки из Херцег Новог, Анђели Ђуричић, када се завршила претходна сезона ријалитија, задругарка је бацила око на старијег бизнисмена из Тивта. 

- Анђела је после ријалитија одмах отишла кући у Црну Гору. Ненадано јој се десило да се заљуби, и то у имућног бизнисмена који држи плажу у Тивту. Упознали су се сасвим случајно, а она је желела да ту причу подигне на виши ниво. Међутим, како важи за озбиљног дасу у граду, угоститељ није придавао много значаја њиховом познанству, јер му никако није ишло у корист да се прочује да се виђа са задругарком.

 

 

- Ђуричићева је наставила да долази на плажу, али безуспешно. У том периоду је доста потенцирала причу у јавности како ријалити није више сфера њеног интересовања. Она се трудила да увек буде близу богатог Црногорца, често су их људи виђали у заједничком друштву - прича за Курир извор близак Анђели.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".