Денсер Ђоле Ђогани је сада, две деценије касније, открио прави разлог њиховог развода, док је Слађа једном приликом признала да је, можда, погрешила што је ставила тачку на брак.

- Некада кажем да сам брзо и исхитрено направила тај развод. Брзоплета сам. Код мене нема стрпљења. У свему сам или најбоља или најгора, нема средине. Мислим да мени бог није отворио врата у погледу љубави и да ме ставио на разна искушења. Била сам с партнерима и на крају увек нешто искрсне - рекла је Делибашићева тада за "Курир", док је певач једном приликом признао да му је њихов растанак јако тешко пао.

Фото: М. Лабудовић

 

- Веома тешко сам поднео развод, први пут у животу нисам знао да се снађем. Кад смо градили кућу у којој сада живи Слађа, правио сам два спрата, велико двориште, замишљао сам да ћу у том неком делу, када будем деда, пећи роштиљ. Видео сам унапред цео живот с њом, замишљао унуке. И одједном крај. Био сам изгубљен, нисам знао како даље - причао је Ђоле у документарном филму "Живот и сцена", а онда и признао да је ишао код психијатра.

- Молио сам Слађу да седнемо, причамо и видимо у чему је проблем. Чак сам ишао код психијатра, тражио сам стручно мишљење. Звао сам је да заједно одемо на разговор и видимо како ћемо да се понашамо у новој ситуацији и према деци, јер ја нисам знао како. Она ме је тада пуна себе погледала и рекла: "Ти и треба да идеш код психијатра". Једном сам успео да је одведем, али њој се то није допало - испричао је Ђогани и нагласио да је Слађа крива за развод.

Фото: Д. Мишић

 

- У периоду развода много сам је штедео у медијима и добио по леђима. Нисам ја био тај због ког се десио развод, него она. Слађа није могла да се снађе с популарношћу и новцем. Нисмо ми имали много, али за њу су се тада закачиле неке спонзоруше другачијег начина живота и неки мушкарци који су је хтели за себе и обећавали јој свашта - казао је Ђоле Ђогани и открио који тренутак је био пресудан:

- Она се погубила и почела да тражи од мене више слободе него што супруга и мајка двоје деце треба да има. Рецимо, да са другарицама излази до два сата ноћу, а да ја седим код куће и чекам је. То је био један од њених услова. Мени то није одговарало и рекао сам јој: "Ајде лепо да завршимо са свим тим".

Фото: ATA Images

 

Слађа више није желела претерано да се осврће на прошлост, већ је кратко одговорила да јој је најбитније да њена породица зна истину.

- Његови интервјуи и његове жалопојке ме не занимају. Немам потребу да објашњавам. Све што је рекао, нека буде тако, а ја ћу да ћутим. Не могу да се бавим причама од пре 22 године. Моји најближи и ја знамо најбоље шта је било. То ми је битно, да мој отац, брат и деца знамо шта се тада дешавало - рекла је Слађа за медије.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".