Ован

Под владавином Марса, планете повезане са страшћу, Овнов ентузијазам за живот је једноставно заразан. Сваки дан за Овна је прилика за нове авантуре и узбуђења. Они желе да освоје свет и следе своје инстинкте и жеље не трошећи много времена на бригу о томе шта ће се догодити. У овом знаку постоји урођени нагон и ентузијазам који је вођен радозналошћу, ентузијазмом и оптимизмом. Уз сву ту страст и енергију, није тешко „заразити се“ њиховим обожавањем живота.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Лавови су обично увек у центру пажње. Наравно, они то воле, али то није зато што захтевају пажњу. Њихова весела и харизматична личност једноставно привлачи људе као магнет. Као и њихов владар, Сунце, Лавови су топли, енергични и центар свог универзума. Одишу позитивношћу и када осете да се неко осећа лоше, приоритет им је да их подигну.

Вага

Ваге су идеалисти јер су по природи оптимисти. Они настоје да одрже свет у равнотежи и хармонији, па када осете да им је неко ко им је близак тужан, чине све што могу да побољшају њихово расположење. То је делимично зато што њихова друштвеност значи да им је заиста стало до људи у њиховом животу и уживају у интеракцији са њима. Али то је и зато што им негативна енергија одузима драгоцену потребу за равнотежом. Ово је један од разлога зашто је дружење са Вагом тако мирно и смирујуће искуство. Овај знак воли да повезује и одржава ствари безбрижним, забавним и изнад свега уравнотеженим.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Стрелац је најоптимистичнији знак зодијака, делом зато што им се чини да ствари увек функционишу, захваљујући њиховој планети владару Јупитеру, која је повезана са срећом. Стрелац има посебан дар за управљање животним успонима и падовима. Када ствари постану тешке, снажна интелектуална радозналост овог знака омогућава им да сваку потешкоћу третирају као искуство учења. Дакле, на крају, чак и потешкоће могу имати позитивне резултате. Овај оптимистичан, иако филозофски, поглед на живот чини овај знак тако пријатним. Стрелац ће ретко ствари схватати превише озбиљно и може извући радост из свега што ради, преноси "Женски магазин".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".